ik kijk in je ogen
en voel de tranen lopen,
over mijn wang
voel eindeloze pijn
in mijn lichaam
ik zie je en voel je lach
door me heen gaan
maar het voelt als
1000 messen die me steken
nu lig ik hierin het gras
en voel me relaxed
alle tranen zijn veranderd in lach
ik voel me gelukkig
gelukkig met jou!