haat verbreekt de band die wij hadden
tranen jagen mijn gevoelens de wereld in
stilte, voelt als een pijl door mijn hart
maar jou ogen, toen die woorden voorbijkwamen
maken alles erger dan ik had verwacht
vreselijke gedachten draaien door mijn hoofd
4x sneller dan normaal
die 10 woorden
breken mijn hart
en laten de tranen verder gaan dan de wijde wereld
de wereld die ik zo haat
de wereld die alles kapot maakte, en dat nog steeds doet
DAMN!!!!