Ik dacht op jou te kunnen vertrouwen.
Dat we samen iets op zouden bouwen
En nu doe je mij dit aan?
Voor mij is het voor goed verpest , gedaan!
Ik heb voor jou zoveel opgegeven
Tegen mijn ouder overdreven
Door te zeggen dat je goed was en lief
Mijn hartendief
Maar daarvan heb ik nu zoveel spijt
Zie je hoeveel ik hieronder lijd?
Nee natuurlijk niet
Het kan je niets schelen . Ik ben heb toch maar verdriet
Moest het je maatje zijn
Dan zou dat veel erger zijn
Het is al goed ga weg uit mijn zicht verdwijn
Ik heb me later gebruiken
En nu zit ik verscholen in de struiken
Te luisteren hoe je met me lacht
En hoe je zegt tegen hem dat ik op je wacht
Vergeet het maar
Met jou ben ik klaar!