Weet dat je niet aan mij denkt
Voor jou de “gewone” vriendin
Ben de gene die er anders overdenkt
Het heeft zo geen zin.
Zou zo graag bij je zijn,
Alles met je delen,
Verdriet, liefde, pijn
Maar het kan jou niets schelen
Maar misschien ooit,
Dat jouw liefde ook ontplooid
En dat we bij elkaar horen,
Misschien is het nog niet verloren,,,,