Die ene spelfout maakt me gek
Die verkeerde vervoeging, en meer
De inkt in mijn hoofd is een vlek!
Maar net als in het echte leven
Worden die fouten ook mij weer vergeven
En terwijl ik in stilte mijn teksten fileer
Laag voor laag, en veer voor veer
Ontving ik vandaag een belangrijke les
Mijn predestinatie als lerares!