Sorry, dat ik zoveel van je hou
Sorry, dat ik je alles toevertrouw
Sorry, dat ik zo veel om je geef
Sorry, dat ik bijna alleen voor jou leef
Sorry, dat ik je niet kan missen
Sorry, dat ik me voor jou zit op te frissen
Sorry, dat ik wil dat je van mij houdt
Sorry, dat ik je niet wil missen,voor geen goud
Sorry, dat ik wil dat je me nooit meer verlaat
Sorry, dat ik zeker niet wil,dat je me ooit haat...
Jay-T