Is het kaarslicht kunstlicht?
Is het een zinsbegoocheling?
Is het zonlicht vers en echt?
Zou ik alleen voor jou kunnen schijnen?
Of zou mijn reflectie als een gedicht
Weer achter de twijfel verdwijnen
Zou ik je verblinden met mijn aangezicht?
Is het een zinsbegoocheling?
Ben ik jouw betovering?
Is mijn licht wel echt?
Ik heb het je al zo vaak gezegd
Het is de eeuwenlange ironie
Het licht is slechts een reflectie