Vrij en toch opgesloten
opgesloten in een cel
cel van eenzaamheid
eenzaamheid van het hart
hart is een gebroken glas
gebroken glas kan niet meer gelijmd worden
lijm is op, nog steeds gebroken.
Het hart blijft gebroken
Plots, iets nieuws
een nieuwe lijm
lijm die hart geneest
hart die vreugde kent
vreugde zoals van een vogel
een vogel met vrijheid.
Loop