Een kort gedicht
Zegt zoveel meer
Dan duizend boeken
Bij elkaar
En elke keer
Als je het leest
Ontdek je weer iets nieuws
Weliswaar
Een woordenfeest
Voor jouw ogen
Die het keer op keer
Lezen moeten
Die, als ze mogen
Een traantje laten
Telkens weer…
Van alle woorden, bitterzoete
Cindy