Voor een vriendin die in korte tijd een hele goeie vriendin van me is geworden. Lief, ikhouvanjou!(L)
Lieve bregg,
ik ben zo blij dat ik je ken
dat je me toegevoegd heb op msn
ik ben blij dat je er voor me bent
dat ik met je kan praten
dat ik alles bij jou kwijt kan.
dat je me zo goed helpt
dat je van me houd.
weet dat ik er ook altijd voor jou ben,
dat je altijd met me kan praten,
dat ik je help zoveel ik kan
dat ik van je hou.
Mop, Ik wil je nooit meer kwijt!
en ik hoop dat we nog heel lang
misschien ons hele leven
zulke goede vriendinnen blijven.
Schat, Loveyou!