van rob de nijs zo zal het zijn
Weer opnieuw draai ik dit lied
Weer opnieuw heb ik verdriet
Mijn liefste online liefde
Heeft mij verlaten
Hij had het zelf niet in de gaten
Zijn laatste woorden
Waren voor mij
Hij was niet lekker
Of ik een kaarsje wilde branden
Mocht niet in paniek raken
Wat moet ik nou zonder jou
Ben nu weer alleen
Weer niemand om me heen
Ook bij jou waar je gaat
Laat ik mijn hart en ziel meegaan
Ik wil dat het stopt
Zit vol gepropt
Zaterdag kom ik naar je graf
Wil ook kijken waar je woont
En waar je werkte
Ga ook naar de kerk
Zal vragen het lied voor ons te draaien
Zal daar ook een kaars opsteken
Enbidden voor jou
doeiiiiii fijne vent
Hoop je gauw te ontmoeten
Heel veel liefs van jou dikkertje