Droom
Jij bent voor mij als een droom,
Een droom waar ik reeds lang op heb gewacht.
Als in een sprookje kwam je steeds dichterbij,
Nam je me bij de hand, onverwacht.
Jij koos voor mij,
ik koos voor jou.
Uiteindelijk vormen we een prachtig koppel.
Jij en ik,
Samen.
Nu,
Altijd.
Samen,
Van elkaar.
Vergeef me,
Dat ik dit even niet duidelijk zag.