Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Houden van liefde
Houden van liefde
Houden van is liefde
liefde die kijkt naar jou als mens
liefde ziet geen wrok
liefde kent alleen houden van
liefde gaat door het hart
liefde vergeet het hoofd
liefde is rond als een warme cirkel
waar het einde onvindbaar van is
in liefde kun je jezelf verbergen
liefde kun je alleen maar omarmen
liefde mag je stevig vasthouden
maar liefde is ook loslaten
liefde neemt jou zoals je bent
liefde ziet al het moois in jou
liefde laat jou niet meer los
liefde ben jij
Reacties op dit gedicht
Seven77 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Deaved Shight 777
:
Maandag, augustus 04, 2008 12:28
Amen Let Love Rule
Over dit gedicht
Auteur:
Seven77
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
05 november 2007
Thema's:
[Liefde]
[Bewondering]
[Houden van]