Twijfel
tussen wel en niet doen
gedrag en willen
is volledig gescheiden.
Angst
voor beide kanten
weet ik wel wat ik doe
en laat ik anderen niet lijden.
Wil
om enkel door te gaan
totdat ik erbij neerval
omdat het me raakt.
Doen
ja, ik zal doorgaan
en heb niet voor niks
die afspraak met mijzelf gemaakt.
De wil laat me doorgaan
al maakt twijfel soms dat ik toch….
Nee, ik weiger dat nog een keer te doen
en ga er gewoon voor.
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden
daar kan ik over mee praten.
Maar ik wil het wel zo graag…
dus ga ik met lijnen door.