Soms denk ik aan de nachten,
die hebben bestaan,
van lust en gedachten,
het kan je niet zijn ontgaan,
die blikken van liefde,
van pijn en genot,
van die dagen maar wachten,
je maakt me kapot,
toch heb ik je lief,
hoe vervelend ik het vind,
ik wil je niet kwijt,
ik ga met de wind,
die niet meer kan stoppen,
alleen nog kan dansen,
dansen rond jou haren,
jou vingers, jou lach,
Ik wil nog even wachten,
ik wil hier in blijven,
in de waan van jou bestaan,
't is met geen pen te beschrijven,
ik wil erin hangen er van genieten en dan......
wil ik weer genieten van de liefde, maar niet die van jou