ik ga tegenwoordig op in gedachten
zelfs als ik op de trein sta te wachten
ik kan alleen maar aan jou denken
iemand staat naar me te wenken
shit, de trein gaat weg
nog net op tijd erin zeg
mijn hemel, wat gebeurt er toch met mij
gaat dit ooit nog eens voorbij
ik ben zo wazig als de pest
ik doe echt heel erg mijn best
om gewoon normaal te doen
en met een beetje fatsoen
het gewone leven op te pakken
alleen mijn gevoel en gedachten laten me zakken
sorry, ik let even op, want
we staan reeds in mijn woonplaats aan de perronrand
het is weer gelukt
weer een werkdag geplukt
nu snel naar huis
want gedachten gaan verder thuis