Als ik denk,denk ik aan jou.
En denken doe ik niet gouw.
Ik denk aan jou aan hoe het was met jou.
Alleen je hebt me achter gelaten in de kou.
Je hebt niet eens geluisterd naar wat ik wou.
Alles moest naar jou zin en zo was het niet in het begin, maar nu was ik voor jou veelte min en luisterde je naar dat andere kind.
Ze heeft dingen in je oor gefluisterd.
Oow had je maar nooit naar haar geluisterd.
Toen ik ja zag vandaag,moest ik vanbinnen heel hart huilen.
Ik wou me het liefst achter een boom verschuilen,maar dat was te laat je zag me al.
Je keek even met je ogen in die van mij en zij gedag met een lach en ik had gedacht: waarom kijk je me zo aan met je verleidelijke ogen?
Je ogen.. die hadden zo veel vermogen om je zelf aan mij te verkopen maar je hebt je zelf door een ander laten kopen, en ik ga je niet overkopen.
Dan had je me jou eerst laten kopen en niet met dat andere kind weg moeten kopen!