Hoe zeg ik jou….
verkeerde woorden die onze gevoelens bedekken
duizend gedachtes die je nooit laat horen
ogen op elkaar gericht als je langs loopt
kleuren van blijdschap die terug komen bij een regenboog
zwart van liefde die ik jou niet kan schenken
s`nachts laat het maanlicht mijn tranen glinsteren
kijkend naar de sterren die zich laten vallen
me hart die bonkt bij elke x dat je naam word genoemd
en als ik je nou eens vertel?
…..uit de grond van m`n hart ik hou van jou