Het lijkt alsof ik niemand meer kan vertrouwen
Mijn leven is een groot leugen
De masker die ik draag dat is niet wie ik ben
Ik wil ik zijn
niet zoals ik moet zijn
Wil niet altijd naar anderen luisteren
Ik wil iemand kunnen vertrouwen
Al wetend dat hij diegene is
Waarop ik kan bouwen