Ontsluiten
`Wat is dat?’riep een mens
en wees naar een ruimte op een plaat
`Dat is dat’ zei een ander en is precies waar het om gaat
Meestal vullen we leegte en ruimte op
we zijn verlegen met het`ruime sop’
dat wat alleen maar stroomt en roerloos is
tenminste als je voorbij de beelden kiest
De één noemt het God, de ander energie
maar voor mij is het de eeuwige existentie,
that’s the key!