Ik kan niet beschrijven hoe geweldig ik me nu voel.
Je betekend zo veel voor me, ik bedoel
dat ik denk dat ik van je hou
Ik kan niet bescrhrijven hoe gelukkig ik nu ben.
Als ik mijn gevoel op papier zou kunnen zetten,zou deze pen
duizenden bladzijdes vol kunnen schrijven
Ik kan niet beschrijven wat jij betekend voor mij
Je bent zo geweldig, en ik ben blij
dat ik weet dat jij er bent voor mij