ik had een droom
ik had een droom vannacht
de leeuw knuffel zo zacht
zei zomaar opeens nee
en alle energie
stroomde in goudgele pracht
midden in het lijf
ik heb een droom
ik heb een droom vandaag
het ritme nu zo traag
scheert over een wereldzee
en alle energie
vliegt over de vlakte de lucht
rechtstreeks naar het licht
de herinnering een ervaring
op vleugels
dwars door het vuur