Wat ben ik?
Verliefd op jou?
In de wolken?
Ik weet het niet,
maar verlang naar jou.
Wat ben jij?
Verliefd op mij?
In de wolken?
Je zegt van wel,
maar hoe moet het nou?
Wat zijn wij?
Verliefd op elkaar,
misschien al een paar?
En voor hoe hoe lang?
Zijn we samen,
als we al samen zijn
of komen