door honderd dingen verwonderd.
gedachtens drukken mij honderd stukken.
Spreken mij aan, zeggen dat ik moet gaan.
Hou op met schreeuwen, ik kan je zo ook wel verstaan.
Ik kan dit niet meer aan.
Honderd dingen verwonderd, maar ik kan ze niet bedwingen.
schreeuwen in mijn hoofd.
Betast mijn ziel.
De dag dat ik je als eerste had geloofd.
Was de dag dat je in mijn gedachte viel.
Honderd dingen schreeuwt ie in mijn hoofd.