Leeg verscheurd papier van woede
Tranende ogen van verdriet
Dit was al wat ik vermoede
En het pijnlijkste is dat je het niet eens ziet
Lege glazen bij mijn bed
Een gedekte tafel zonder eten
Ik wist dat je het deed met die slet
Dit doet pijn en dat zal ik je laten weten
De muziek staat aan zonder geluid
Ik zit te staren zonder gedachtes
Ik weet niet wat jij doet maar ik ga hier tussenuit
Zoals jij het wil, dan ben ik niet langer je prinses
De geur van verbrande foto’s in me kamer
De spullen die de troep doet verdwijnen
Je zal het voelen, zonder mij ben je eenzamer
De grootste angst uit je ergste geheimen
Je zegt dat dit je grootste fout is
De tv die wit beeld heeft
Mijn ogen die sparkelen bij elke zonnestraal
Ik hoop dat je nog lang met haar samenleeft
Want wat ik ga doen is geniaal
Wat ik ga doen is echt gemeen
Je verdiende loon na al mijn pijn
Daarna heb je niemand meer en ben je alleen
En dan zal zelfs je beste vriend er niet meer voor je zijn
Tussen ons is het echt voorbij
Ik zal hem al je geheimen vertellen
Je beste vriend, is bij mij
Dit vel papier kan nu een heel wat voor je voorspellen
Misschien dat jij het zo niet wil, maar ik maak het uit
Ik word je grootste ergernis
Je zal zien dat ik me voor je sluit