Irriterend hoe jij
mij nog steeds weet te raken
hoe je mij bespeelt..
ookal heb ik niks meer met je te maken
Vreselijk hoe jij
mij benadert met je achterlijke woorden
hoe je mij kwetst
jou stem na galmend in mijn oren
Pijnlijk hoe jij
mij steekt met een mes
stekent tot op het bot
hieruit trek ik mijn les..
Verdrietig hoe jij
mij maakt in vele dagen
door je belachelijke vertoning
ik kan het niet meer verdragen
Verschrikkelijk hoe ik
het bij jou heb uitgehouden
wel 3 jaar lang
en ook nog van je heb gehouden..
Vreselijk vind ik
dat jij mij nog weet te kwetsen
door je idiote gedrag
en maar over me kletsen
Somber wordt ik
als ik denk aan de tijd
die wij samen hebben doorgebracht
nu dat jij tegen mij strijd...
Woedend wordt ik
als ik denk aan wat je met hebt aangedaan
hoe je me behandelt
waarom doe je me dit aan
Waren jouwn woorden dan leugens
niet eerlijk en oprecht
loog je toen je zei van mij te houden
vanwaar nu dit gevecht...
Nooit en te nimmer
zal ik jou vergeten en vergeven
na wat jij hebt kapot gemaakt in mij
Laat me met rust
en geef me...
Geef me mijn leven !!!