Als mijn ogen kijken
Kijken ze naar jou
Als mijn mond fluistert
Fluistert hij naar jou
Als mijn oren luisteren
Luisteren ze naar jou
Als mijn hart klopt
Klopt hij voor jou
Als ik zeg dat ik je mis
Betekend dat, dat ik je weer zie
Als ik zeg dat ik van je hou
Zeg ik dat omdat ik het meen
Daarom zeg ik het nog niet
Maar die tijd komt als hij komen zal
Als ik zeg dat ik je lief vind
Meen ik dat net zo goed
Tegen jou wil ik niet liegen
Bij jou wil ik mezelf zijn
Tegen jou wil ik nog zoveel zeggen
Wil je deel uitmaken van mij?