Sterrenregen…
We liggen aan het strand,
En kijken omhoog.
Het is koud maar ik verroer me niet,
Ik ben bang dit moment te verliezen.
Ik kijk omhoog en er valt een ster,
Ik wens dat je altijd bij me blijft.
Er valt nog een ster en ik kijk naar jou,
Ik kijk je aan en wil zeggen dat ik van je hou.
Maar iets houdt me tegen,
Ik weet niet wat.
Ik ben zo blij dat je er bent,
Maar ook zo bang te verliezen.
Je hebt me al eerder in de steek gelaten,
Ik weet nog hoe dat voelde.
Ik kon niet denken,
Alleen aan jou.
Mijn hart deed pijn,
Maar vertelde het aan niemand.
Inmiddels is het weer gebeurd,
Mijn wensen zijn niet uitgekomen.
Je hebt me weer alleen gelaten,
Met een gebroken hart.
De enige die het kan maken ben jij,
Maar je bent me vergeten.