Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Leven om te leren 1 !!
Jij belde mij, ik belde jou
Wij belde elkaar
Sorry en het zit nu goed
Koste ons beide toch wat moed
Jij luisterd, ik luister
Wij luisteren naar elkaar
Spijt voor wat er is gebeurd
maar nu niet meer getreurt
Jij bedankt mij, ik bedank jou
Wij bedanken elkaar
Voor wie we zijn
Zo ontzettend fijn
Jij praat, ik praat
Wij praten met elkaar
Ben trots op jou
Ontzettend eerlijk en trouw
Jij zegt mij, ik zeg jou
Wij zeggen elkaar
Ik heb begrip en respect
Want wat je laat zien ben je echt
Jij ziet mij, ik zie jou
Wij zien elkaar
eerlijk en als een mens
Beleven elk stukje leven intens
Jij kent mij, ik ken jou
Wij kennen elkaar
Eerlijk oprecht en met gevoel
Meegemaakt een heleboel
Jij leert, ik leer
Wij leren met elkaar
Wij leven om te leren en niet leren om te leven
en blijven vriendschap en liefde geven..
Reacties op dit gedicht
Persoon vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Persoon
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
08 november 2007
Thema's:
[Delen]
[Leven]