Een zoen
Een gebaar van pure liefde
Die je aan iemand geeft
Om vervolgens
Nooit meer te vergeten
Een zoen
Als symbool
Voor ‘houden van’
Dat ik jou geven wil
Als cadeau van vandaag
Een zoen
Dei verschijnt uit het niets
Onverwacht, maar niet ongewild
Ja, die zoen
Is de zoen die ik jou geven wil