Ja daar sta je dan
21 jaren jong..
met een levensrugzak
van 41 jaar..
van binnen een emotioneel wrak..
Ja daar sta je dan
Verwildert in de wind
De regen vervaagd je tranen
zodat niemand ze meer vind
Ik sta en sta en blijf staan
Van buiten niet te zien
21 jaar maar van binnen al 41 jaar
en laat even alle emoties gaan..
De wind waait..
over mijn kort geschoren haar
De bladeren waaien mij voorbij
Ik sta en sta daar maar
wat is er toch gebeurt met mij...