Gelukkig de lange nacht zit er op,
Ik heb zo'n pijn het dreunt door mijn kop.
Ik kijk in de spiegel en denk wat heb ik gedaan,
En opnieuw blinkt er in mijn ogen een traan.
Ik zit aan tafel voor mij uit te staren,
En hoor mijn vriend zeggen, tja nu zit je op de blaren.
Verdrietig en kwaad kijk ik hem aan,
En weet ook wel ik heb iets mis gedaan.
Verward kijk ik naar mijn telefoon,
s'Morgens een smsje sturen was heel gewoon.
Even iets eten nee dat lukt nu niet,
Wat moet ik doen mijn hoofd lijkt wel 'n vergiet.
Nog eens zegt mijn vriend tja, wie niet horen wil moet voelen,
Dit is nu wat ze daarmee bedoelen.
De pijn is bijna niet uit te houden,
En denk bij mijzelf nooit zal Hij mij weer vertrouwen.
Hoe zal het met Hem zijn,
Ook naar de telefoon staren met heel veel pijn.
Waarom heb ik Hem dit aangedaan,
Zou Hij mij echt laten gaan.
Dan is het tijd om naar mijn werk te gaan,
Mijn kleine vriendje komt naast mij staan.
Heb jij traantjes? en kijkt mij vragend aan,
Oh jee, hoe moet het verder gaan.
Hoe kom ik deze dag nog door,
Ik ben vreemd gegaan, en moet nu boeten daarvoor.
Oh kon ik nou maar even bij Hem zijn,
Dat voelde altijd zo goed en heel erg fijn.
Een WereldMeester die mij nooit zou bedriegen,
Maar wat dan had ik moeten liegen.
Dat ligt niet in mijn aard,
Maar de waarheid is dus ook niet alles waard.
Ik vraag mij af hoe het met U gaat,
Hoe U zich hier door heen slaat.
Wat moet U ook met mij 'n sub van niks,
Was het dan een groot vergis.
Gek wordt ik ervan,
En denk hoe gaat het verder wat is Hij van plan,
Wil Hij mij nu nooit meer zien,
Gelijk heeft Hij ik ben het niet eens waard om door Hem te worden gezien.
Ik weet het allemaal niet meer en wacht wel af,
Maar een ding is zeker dat Hij mij nu veracht.
En weer vraag ik mij af, de waarheid was het dat wel waard,
Maar liegen tja dat ligt niet in mijn aard.
De concequenties zijn vreselijk zwaar,
Ik kijk naar mijn kleine vriendje het wordt tijd dat ik bedaar.
Stapel ben ik op mijn Meester die mij nu niet meer ziet staan,
Oh oh wat heb ik hem toch aangedaan.
Een verdrietig en berouw vol subje shanon{MrJ}