doe maar
kijk me maar schuin aan..
doe alsof ik er niet bij hoor
welk planeet kom jij vandaan
doe maar alsof jij geweldig bent
alsof jij alles mag
je bent echt geen wereld vent
echt voor nog geen dag..
geef mama maar de schuld
en roep het zo hard je kan
het kan me niet schelen hoe hard je brult
echt je gaat maar je gang
vertel iedereen
wat voor geweldige vader je bent
je bent echt niet meer
dan kwetsend en gemeen
ik wou die iedereen jou zo kent
Schreeuw het nog een keer
en wordt maar lekker boos
je doet me echt niks meer
nadat jij voor je andere leven koos..
Vertel ze het maar
dat mama mij slecht heeft gemaakt
maar zij was altijd hier en jij maar daar
alsjeblieft roep het van de hoogste daak !!
Je moest eens weten
hoe ik tegen over jou sta
ik ben het echt niet vergeten
alsjeblieft schreeuw
alsjeblieft ga !!!