De klanken vormen
hun eigen geheel.
Samen zingen zij
van een nieuwe
waarheid.
De noten dansen
op de balk die het leven
elke dag weer geeft.
Zwevend fluisteren zij
de wereld door.
En op een dag
zal het geheel
niet alleen meer
gevormd worden -
door enkele dromen.
Het zal echt zijn.
Levensecht, puur
tastbaar en rakend.
Genoeg om het jou
te zeggen.
09-11-07