Al zeg ik niets
zegt men niet altijd
ogen spreken boekdelen.
Maar waarom, lees jij
niet wat ik zeggen wil.
De zinnen die ik zwijg
die vertellen dat ik je
juist nu zo nodig heb.
Misschien zal op een dag
datgene mij verrassen
waar ik klaarblijkelijk
nooit aan had gedacht.
Maar een keer is genoeg.
Het boek dat schuil gaat
achter het lachen van mijn ziel
zal op een dag gelezen worden.
Vroeg, of later...
9-11-07