Daar zit ik dan te wachten op 'n seintje of ik een smsje mag versturen,
De hele ochtend heb ik op mijn telefoon zitten gluren.
Maar niets, nog geen klein piepje is te horen,
Heb ik nu echt verloren.
Oh wat doet dit vreselijk zeer,
Gek wordt ik van het wachten en loop verdrietig heen en weer.
Weer heb ik mijn eten overgeslaan,
Een beetje water dat is het enigste dat nog zal gaan.
Even loop ik hier naar de pc heen,
Schud dan mijn hoofd, en laat het ding alleen.
Of toch maar kijken of er een berichtje staat,
Verdrietig denk ik nee, ik denk niet dat het zo gaat.
Hoelang zou dit nog gaan duren,
Voordat U mij 'n seintje gaat sturen.
Wat ben ik ook voor shitsub om mijn Meester zo te krenken,
Zou Hij nu helemaal niet meer aan mij denken.
Dan wordt het mij te machtig, daar zijn de waterlanders weer,
Oh dit doet zo'n pijn, wat doet dit zeer.
Paniek overvalt mij wat moet ik doen, is het echt te laat,
Oh, oh Hij is vast verhuld met haat.
In al die maanden hebben we zoveel opgebouwt,
En nu is Hij diegene die mij niet meer vertrouwt.
Hij heeft gelijk, en het is terecht,
Dat Hij mij vaarwel zegt.
Kan ik nu nooit meer heel even bij Hem zijn,
Ik was gelukkig, maar voel nu vreselijke pijn.
Hij zal mij niet vergeven,
En daar moet ik mee leven.
Mijn vriend belt even om te vragen hoe het is,
Ik zeg oh schat, het is echt helemaal mis.
Hij zegt tja, je wist het en kon het niet laten,
En nu heeft Hij je voorgoed verlaten.
Dikke tranen stromen uit mijn ogen, mijn Meester ben ik kwijt,
Het is geen kwestie meer van tijd.
En die chat waar het omgaat,
Stelde niets voor maar daarvoor is het nu te laat.
Ik probeer mij schrijvend door de dag te slepen,
Dat het zo zou eindigen had ik kunnen weten.
Maar ik moest zo nodig dat stoere bikkeltje zijn,
Dus nu moet ik maar eens goed voelen die ellendige pijn.
Al een paar maal met de telefoon in de handen gestaan,
Als ik maar even wist hoe het met Hem zou gaan.
Kon ik maar heel even bij Hem zijn,
Om Hem te verlossen van de pijn.
En nooit wil ik ooit nog van iemand eigendom zijn,
En zeker nooit meer voelen zo'n pijn.
Het is waar wat U nu zegt,
Ik ben als sub door en door slecht.
Een steeds verdrietiger en wanhopige sub shanon{MrJ}