We zijn nu 2 jaar bij elkaar
en ook al zitten we elkaar soms in het haar
heb ik er geen spijt van,
ik hou van je,
en zelfs nog meer als op die mooie dag
Onze eerste kus
in café "den boesj"
jij met je zatte botten
ik met grote bescheidenheid
Zou ik het doen of niet?
Maar God ik kon niet aan je weerstaan...
Vol liefde keek je me aan
Zon' blik had ik al lang niet meer gezien
Wat verlang ik terug naar die tijd,
de eerste verliefdheid, die bij alle koppels spijtig genoeg verslijt
Weet je wat ik bedoel?
Of reageer je weer heel koel
24-02-02