Ik wil niet eeuwig blijven hangen,
In het ontastbare verdriet.
Ik wil niet zoeken zonder uitkomst
in een weg die rondjes gaat.
Ik wil niet eenzaam alleen dromen
ik wil het allemaal betasten
Niet meer terugdijnzen voor mezelf
maar volgen die stem
Tot morgen hoop, als ik van me kamer af kom.