De tijd die verstrijkt terwijl ik aan jouw denk.
Alleen aan jouw.
Hoe vertel ik jouw?
Ja hoe vertel ik jouw wat?
Wat vertel ik jouw?
Wat wil ik je eigenlijks vertellen?
Hoe wil ik het je vertellen?
Ik weet het zelf ook niet.
Ik weet wel dat ik je heel erg leuk vind.
Maar dat had je hopelijk wel door.
Ik wil je dolgraag beter leren kennen.
Maarja of me dat gaat lukken is de vraag.
Een vraag die alleen jij mij kan beantwoorden.
Het is ongelovelijk hoe de tijd vliegt terwijl ik aan je denk.