ik viel in een donkere diepte,
ik wist dat mijn leven omkiepte.
Van het leven zag ik alleen nog maar de donkere kant,
we hadden ook zon goede band
Ik probeerde vrolijk te zijn,
maar het lukt me niet sins jij ons verliet
.je weet dat ik altijd van je hou
en dat je een plekje in mijn hart nooit verlaten zou