onder een boom zonder blaadjes
verleiding dat met het tikken van de klok groeid
liefde verbonde tussen rode draaitjes
inkt dat in water overvloeit
de donderslag van mn hart
druppels vallen op mn voorhoofd
me hoofd omhoog in de lucht, zo zwart
zoveel kou, dat alle andere gevoelens verdoofd
een diepe afgrond achter mij
er is een licht dat alles doet opklaren
en die licht ben jij
in de rivier van inkt zullen wij weg varen
we zullen het water onze liefde doen weerspiegelen
de tijd stopt met het tellen van de jaren
waar we zullen staan zal inbrokkelen
de wolken zullen voor bij gaan
de zon zal achter je aan komen
en vlak bij mij schijnt de maan
iedereen zal weten wat liefde is en van ons dromen
de sterren zullen blijven kijken
liefde zal goud zo rijk zijn
voor altijd wil ik bij je blijven
onze liefde verbonden met linten van satijn
bloeiende rozen en de lucht zo blauw
de slag van mn hart
in de winter zijn we de kou
samen zo zacht als de lente start
de boom die altijd blijft staan
door de diepe wortels altijd op zn plek
ondergrondse liefde dat blijft drijven in de oceaan
liefde van wereld wijde omtrek