In gedachten ben ik vrij.
Om gewoon te denken wat ik wil.
Komen mijn dromen uit.
En daar is de wereld niet zo kil en koud.
In mijn gedachten ben ik vrij.
Ben ik niet bang,
Dat ik geen rust vind.
Want in me gedachten beleef ik,
Alles wat mijn hoofd maar verzint.
Het heden nee,
Dat maakt mij niet blij.
Maar in me gedachten,
Ja, daar ben ik vrij!