Als mijn tranen werden zee
dan nam ik je mee
over de grote golven
die jou bedolven
onder mijn vloed van liefde...
( dit gedicht is geschreven door mijn moeder al heel wat jaren geleden +/- 13 jaar.. heb het altijd een mooi gedicht gevonden en zij heeft mij geinspireerd om ook te gaan dichten vandaar dat ik het met jullie wil delen )