Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
My never fading light
the moon makes me cry
'caus she's not here tonight
she too is invisible
without someone to make her bright
you were the sun that shone on me
I don't feel so bright nomore
with you they took my colours
and left a wound that's forever sore
in every flame your face appears
all the stars carry your name
the light that scares off the dark
will never be the same
but when the sun burns on my skin
I do not look for shade
somehow I know it's you telling me
that your light will never fade
Reacties op dit gedicht
Nijn vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Nijn
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
28 februari 2002
Thema's:
[Verwerking]