De rollen zijn nu omgedraaid
Als alles goed met me gaat.
zeg je dat je er altijd voor me wilt zijn.
Maar als ik het moeilijk heb,
ben je er niet, dat is aan jou altijd zo fijn.
Want jij met al je lieve beloftes,
die niet in waarheid kunnen gaan.
Want als ik JOU echt nodig heb,
kan ik met een onopgenomen telefoon ook niets aan!
"Ja we kunnen nu niets hebben,
we wachten wel tot je beter bent".
Hallo ik was al ziek toen je me leerde kennen,
ben jij nou een echte vent?!
Daar heb ik ook niets aan,
want lieverd beter word ik niet.
Mijn ziekte is een kwestie van accepteren,
en ik weet niet hoe jij dat ziet.
Want je geeft altijd op als het moeilijk word,
oke je doet het vast onbewust.
Maar je breek me hart er wel steeds mee,
en gaat het weer goed? ben jij er wel die me voeten kust.
Zo kan ik niet verder gaan,
ik weet niet wat ik aan jou heb.
Maar wat het aller moeilijks is,
mijn hart zit vast ik jou geestelijk web.
Maar even voor de duidelijkheid,
wat wil je er voor gaan ja of nee.
Want ik wil zekerheid,
ga jij deze weg met mij mee
Ja dat is weer anders,
nou ben ik het die de woorden zaait.
Ik wil dat jij kiest,
de rollen zijn nu omgedraait.