de gedachten niet altijd zoals ze horen
nemen tijd in beslag en gaan ook weer verloren
verkennen de wereld behoeden de hunnen
en verwerpen dat alles wat anderen niet gunnen
verlijden zichzelf op het erotische vlak te winnen
door ook in gedachten elkaar intens te beminnen
gedachten duizenden maal per dag gepasseerd
worden ze eigenlijk nog veel te weinig vereerd
behaaglijk kijken ze vanaf een ooghoek te mee
en zitten met al die verschillen nergens meer mee
het is en blijft een gedachten telkens weer wat
en daarom een levenswaarde een onschatbare schat
13/11/2007 eva enja