Ik kan alleen maar kiezen voor jou, mijn lieve lief
Ik kan alleen maar zingen met mij,
Mijn lieve lief
Alleen maar vrijen met jou als mijn hartendief
Waarom huil ik voor de pijn
Waarom lucht dat me op
Ik maak mijzelf vrij mijn lieve lief
Gewoon voor mij en voor ons, wij
Ik kan alleen maar houden van jou, mijn lieve lief
Alleen maar vertrouwen op jou
Waarheid waar alles op bouwt
Voor jou leef ik mijn leven
Geef ik mijn liefde
Want ik weet dat jij
Mijn lieve lief
Me alles zal geven.