Mijn nachtmerrie.
Je bent ergens een hoort hem in de verte al aankomen,
Het gestamp komt dichterbij, nu moet je zien te ontkomen.
Een grote reus loopt rond en eten is wat ie wil,
Hij ziet je alleen als je beweegt dus houd je stil.
Sta of zit stokstijf en adem vooral niet,
Dan heb je misschien het geluk dat ie je niet ziet.
Verstop je en doe de gordijnen dicht,
Want voor je het weet ziet ie je gezicht.
Als ie je toch ziet dan heb je pech,
Wegrennen heeft geen zin je komt toch niet meer weg.
Je rent de longen uit je lijf maar dat maakt niet meer uit,
Het lijkt net of er lood in je benen zit en je komt geen centimeter vooruit.
Hij kijkt naar je, lacht hard en tilt je van de grond,
en brengt hij je met zijn hand naar zijn mond.
Op dat moment schrik ik wakker en ben ik blij,
Het was maar een droom het is weer voorbij.
Maar ik weet ik zal dit ooit weer dromen,
Deze droom heb ik al jaren en hij blijft maar terugkomen.
Dromen zijn bedrog en aandacht zal ik er niet aan schenken,
Maar na deze droom voel ik me raar en moet ik er de hele dag aan denken.
Stelt deze droom niks voor of betekend het veel meer,
IK vind het gewoon raar, waarom droom ik dit steeds weer!??