Jij bent het vlammetje in mijn hart,
het geeft me een gevoel zo apart.
Het houdt me levendig en warm,
ik voel de tintelingen tot in mijn romp, been en arm.
Een vuur dat zo heftig brandt,
alleen maar te verwezenlijken met zulk een hechte band.
Onze liefde zal nooit doven,
dat is iets wat ik jou zeker kan beloven.
Jij geeft me zoveel kracht en moed,
wist ik maar hoe je het doet.
Ik wil jou alles geven,
zelfs men ziel, want bij jou zal die heel gelukkig leven.
Jou kan ik mijn leven toevertrouwen,
omdat wij simpel weg echt van elkaar houden.