Nooit wist ik hoeveel ik om iemand kon geven.
dat ik ooit zoveel kon gaan houden als van jou.
Nu ik merk dat ik niet zonder jou kan leven.
weet ik dat ik echt veel van je hou.
Ik weet dat het eigenlijk niet mag.
dat ik er niet over zou mogen dromen.
maar toch denk ik elke dag en nacht aan je mooie ogen en je lieve lach.
Het lukt me niet om dit te voorkomen...
x